icon Promoții și bonusuri
Акции и бонусы icon
Aplicație Pentru Windows

Big Bass Splash

Big Bass Splash este un joc de noroc de la Pragmatic Play Studios la cazinoul online 1WIN. Jocul ca la aparate oferă 5 role și 10 linii de plată, multe funcții bonus și atmosfera mării și a pescuitului. Grafica vie și gameplay-ul dinamic fac acest joc popular printre fanii sloturilor.

Numele joculuiBig Bass Splash
DezvoltatorPragmatic Play
Anul lansării2022
SubiectMare și pescuit
Număr de tobe5
Număr de linii10
Rata maximă de câștigx2,100
RTP96.71%
versiune demoau
Caracteristici distincteSimboluri wild, multiplicatori, rotiri gratuite, funcții bonus, tema pescuitului

Avantaje

  • RTP ridicat – 96,71%.
  • Caracteristici bonus.
  • Câștiguri mari – până la 2.100x pariul tău.
  • Tema de pescuit – Tema atmosferică și relaxantă atrage mulți jucători și creează o experiență de joc unică.

Caracteristicile jocului

Big Bass Splash este unul dintre puținele jocuri de noroc din domeniul pescuitului care se adresează deopotrivă pasionaților de sloturi și de pescuit. Jocul oferă multe funcții bonus, inclusiv rotiri gratuite și multiplicatori care cresc șansele de câștiguri mari. Grafica vie și efectele sonore atmosferice fac jocul captivant și relaxant.

Aplicație

Jocul este complet optimizat pentru dispozitivele mobile IOS și Android. Indiferent dacă utilizați un smartphone sau o tabletă, jocul funcționează fără probleme. Versiunea mobilă a jocului de pe 1WIN nu este diferită de browser sau de alte versiuni ale jocului.

Testimoniale

Datorită popularității jocului, am acumulat un număr mare de recenzii ale jucătorilor reali, iată câteva dintre ele:

Am fost mulțumit de cât de mult mi-a plăcut jocul. Simplu, mereu cu mine și îmi place pescuitul + jocul s-a dovedit a fi destul de profitabil.
Mia W.
Big Bass Splash
Jocul este grozav, dar să joc pentru bani nu este interesant în acest moment, nu am nevoie de emoție, adrenalină sau bani, îmi plac doar sloturile care se învârt cu pești.
John D.
Big Bass Splash
Am avut o experiență interesantă în joc și multă distracție încercând să câștig sume mari. Astăzi am o mică pierdere, dar mâine voi fi din nou norocos.
Sophia T.
Big Bass Splash

FAQ