icon Promoții și bonusuri
Акции и бонусы icon
Aplicație Pentru Windows

Crazy Time

Jocul Crazy Time de pe platforma de divertisment pentru jocuri de noroc 1WIN combină emoția, câștigurile, simplitatea și farmecul. Acest joc captivant este live cu o gazdă carismatică care nu vă va lăsa să vă plictisiți. Jocul este perfect pentru începători și pentru fanii experimentați ai divertismentului de jocuri de noroc în format Live. Datorită accesibilității sale, regulilor clare și unei comunități pline de viață. Pe site-ul 1WIN puteți găsi reguli detaliate, instrucțiuni și sfaturi utile de la jucătorii obișnuiți care vă vor ajuta să vă obișnuiți rapid cu masa de joc și să începeți să vă bucurați de joc. Lasă-ți îndoielile în urmă și pornește într-o călătorie captivantă cu Crazy Time. Dezlănțuie-ți entuziasmul și scufundă-te într-o lume a nebuniei și a posibilităților într-un joc captivant!

Numele joculuiCrazy Time
DezvoltatorEvolution Games
Data lansării2020
RTP94.41% – 96.08%
Câștiguri maxime
x20000
Rata minimă0.1$
Rata maximă
500$
CaracteristiciRunda bonus
Top Slot Extra Multiplicator

Beneficiile emisiunii de jocuri Crazy Time

Puțini oameni pot rezista atracției de a învârti roata în jocurile de noroc. Show-ul Crazy Time Live de pe platforma 1Win este un joc dinamic și captivant în care rezultatele sunt determinate de roți cu mai multe sectoare. Dezvoltatorii asigură că Crazy Time Live combină perfect elemente ale sloturilor video și atmosfera unui cazinou live cu prezentatori profesioniști, ceea ce îl face deosebit de atractiv pentru un public larg de jucători. Cufundă-te într-o lume a emoțiilor vii și a câștigurilor neașteptate cu Crazy Time Live pe 1Win!

Caracteristici ale jocului Crazy Time

Jocul Crazy Time de pe 1Win seamănă cu un cazinou virtual cu un dealer real, unde jucătorii plasează pariuri pe diferite segmente ale roții, după care gazda o învârte. Câștigătorul este cel care a făcut predicția corectă a locului unde se va opri roata. În acest joc, puteți aplica diferite strategii pentru a vă crește șansele de câștig, datorită cotelor mari pe diferitele segmente ale roții. Există și alte aspecte interesante la jocul Crazy Time:

 • Chat pentru a vorbi cu alți jucători și cu dealerul;
 • Câștigurile aici pot fi mai mari decât la alte jocuri sau sloturi;
 • Există pariuri multiplicatoare sau mini-jocuri înainte de fiecare rotire a roții;
 • Puteți paria pe toate părțile roții pentru a acoperi costurile de pariere;
 • Atmosfera jocului este realizată în stilul unui cazinou;
 • Procent ridicat de rentabilitate pentru jucător RTP (96,08%).

Licență și Provably Fair – Garanția Fair Play

Evolution Gaming, cel mai important furnizor de jocuri de noroc online din lume, este cunoscut pentru tehnologia sa de ultimă oră și pentru jocurile sale de înaltă calitate. Jocul online Crazy Time Live dezvoltat de Evolution Gaming este licențiat în mai multe jurisdicții și moștenește reputația impecabilă a companiei. Produsele Evolution Gaming sunt licențiate de următoarele autorități:

 • United Kingdom Gambling Commission (numărul de licență GB 41655)
 • Malta Gambling Authority (numărul de licență MGA/CRP/187/2010/01)

Show-ul online Crazy Time Live este o combinație unică de elemente de joc de cazinou live, mecanică de joc care utilizează generatoare de numere aleatorii și multiplicatori în stilul sloturilor clasice online. Acest joc garantează jucătorilor nu numai emoții captivante, ci și standarde ridicate de confidențialitate și securitate a datelor.

Gameplay și retragerea câștigurilor

După descărcarea Crazy Time Live, jucătorii trebuie să se familiarizeze cu panoul de control, să introducă suma pariată și să marcheze sectoarele pe care preferă să parieze. În jocul online, jucătorilor li se permite să plaseze atât pariuri simple, cât și pariuri multiple pe diferite variații ale câmpurilor prezentate pe roată. Jucătorul are la dispoziție 15 secunde între runde pentru a depune bani și a plasa pariuri. Dacă utilizatorul ghicește corect sectorul în care se va opri roata, primește un câștig sau intră în jocul bonus.

Modul de joc din emisiunea Crazy Time se desfășoară într-un context în continuă schimbare, în care jucătorii iau cu nerăbdare decizii strategice, interacționează cu prezentatorii și asistă la răsturnări de situație captivante, care îi mențin implicați în jocul palpitant de la început până la sfârșit.

Pentru a încasa câștigurile la un cazinou online, un jucător trebuie să aibă un cont verificat și să urmeze câțiva pași simpli:

 • Autentificați-vă/înregistrează-te și accesează-ți contul.
 • Selectați secțiunea „Casierie” și opțiunea de retragere de numerar.
 • Introduceți suma de retragere.
 • Utilizați aceeași metodă de plată cu care jucătorul a depus anterior fonduri în cont.
 • Specificați datele necesare și confirmați tranzacția.

Bonusuri și rotiri gratuite la Crazy Time

În plus față de rundele bonus oferite de jocul în sine, cazinourile online oferă și propriile bonusuri. Aproape fiecare site de jocuri are un bonus de bun venit, rotiri gratuite și cashback pe care le puteți cheltui pe pariuri și puteți câștiga bani în plus. Bonusurile sunt oferite nu numai începătorilor, ci și utilizatorilor obișnuiți ai site-ului pentru participarea activă la divertismentul jocurilor de noroc. Citiți mai multe despre acestea pe site-ul cazinoului online în secțiunea „Promoții”.

Versiunea demo a Crazy Time – puteți juca fără investiții?

Crazy Time Live este un show de jocuri captivant care are loc în timp real, prezentat live. Prezentatori profesioniști experimentați lucrează în studiouri special echipate, cu un design elegant. Ca parte a jocului, dealerul acceptă pariuri de la jucători pe diferite segmente ale roții de joc, permițând un interval de 15 secunde între runde pentru plasarea pariurilor. Roata începe apoi să se învârtă, iar rezultatul pariului este anunțat când se oprește. Întregul proces este înregistrat pe cameră și difuzat în timp real, ceea ce creează atmosfera unui cazinou real și permite jucătorilor să se bucure de procesul de joc într-un mediu confortabil de acasă.

Adică, răspunsul la întrebarea despre posibilitatea de a juca versiunea demo a Crazy Time este negativ. Desfășurarea unui show de jocuri live necesită un cost semnificativ din partea furnizorului. Cu toate acestea, pentru a înțelege cum să jucați Crazy Time, puteți deveni un observator, să luați pariuri, să rotiți roata și să urmăriți procesul de determinare a rezultatelor în calitate de invitat.

Aplicația

Aplicația este descărcată de pe site-ul oficial al platformei1WIN

Pentru a descărca aplicația Crazy Time pe orice dispozitiv, fie el Android, iPhone sau PC, va trebui să vizitați site-ul oficial al cazinoului. Pe pagina de pornire, există de obicei o secțiune dedicată descărcării aplicațiilor. În această secțiune, veți putea găsi link-ul corespunzător pentru a descărca aplicația în funcție de sistemul dvs. de operare.

Pe dispozitivele Android, va trebui să descărcați fișierul APK, să confirmați salvarea acestuia și să efectuați instalarea. Pentru dispozitivele iOS, cum ar fi iPhone, puteți găsi aplicația în App Store urmând instrucțiunile de pe pagina cazinoului sau în magazinul de aplicații. Pentru PC-uri, este disponibil un software specializat, care poate fi găsit și pe site-ul oficial al cazinoului. După instalarea aplicației, va trebui să vă autentificați folosind numele de utilizator și parola, după care puteți începe să jucați Crazy Time, bucurându-vă de toate funcțiile și beneficiile disponibile pe dispozitivul dumneavoastră.

Testimoniale

Jucând Crazy Time am găsit un sentiment de entuziasm și unitate cu interacțiune interactivă. Studiourile elegante, prezentatorii profesioniști și animatorii unici fac ca fiecare joc să fie de neuitat. Acest spectacol live îmi oferă posibilitatea de a experimenta atmosfera unui cazinou real chiar în propria mea casă.
Shon H
Crazy Time
Îmi place jocul, nu încetează să mă uimească cu varietatea sa de bonusuri și caracteristici, de la multiplicatori mari la jocuri bonus interesante. Am apreciat posibilitatea de a lua parte la joc prin intermediul aplicației mobile, jucând jocul chiar și pe drum sau în timpul unei pauze la serviciu.
Lourence Roy
Crazy Time
În acest show live, îmi aleg propria sumă pariată și urmăresc fiecare rotire a roții în timp real. Îmi place că jocul este disponibil pe o varietate de dispozitive la rezoluție mare, inclusiv PC-uri și smartphone-uri, ceea ce îmi permite să mă bucur de joc în orice moment.
Zoltan X
Crazy Time

FAQ