icon Promoții și bonusuri
Акции и бонусы icon
Aplicație Pentru Windows

Sugar Rush

Sugar Rush este un joc online captivant de la Pragmatic Play care îi poartă pe jucători în lumea dulce a dulciurilor și deserturilor. Cu 7 role și câștiguri cluster, acest slot oferă un gameplay captivant și șansa de a câștiga premii mari. Aspectul vizual colorat și mecanica dinamică fac jocul popular printre fanii sloturilor luminoase și vesele.

Numele joculuiSugar Rush
DezvoltatorPragmatic Play
Tip de jocSlots
Anul lansării2022
TemaFructe și dulciuri
CaracteristiciPlăți cluster, role în cascadă, rotiri gratuite, temă dulce
Demonstrațieau

Avantaje

  • RTP ridicat, egal cu 96,50%, care oferă jucătorilor o șansă mare de câștig.
  • Plăți grupate – adaugă dinamică jocului.
  • Câștiguri maxime – Posibilitatea de a câștiga până la x5.000 din miza ta.
  • Funcții bonus – Rotiri gratuite și multiplicatori care pot crește șansele de câștiguri mari.

Caracteristici unice

Ceea ce face ca Sugar Rush să fie unic este tema sa de dulciuri și utilizarea câștigurilor grupate. Designul luminos și atractiv și rolele în cascadă fac jocul colorat și atrăgător. Fiecare cluster câștigător dispare, făcând loc în jocul ca la aparate pentru noi simboluri care oferă recompense suplimentare.

Garanția fair-play

Sugar Rush garantează un joc corect prin utilizarea unui generator de numere aleatorii (RNG) certificat. Pragmatic Play are licențe de la autorități de reglementare precum Malta Gaming Authority și UK Gambling Commission, ceea ce confirmă fiabilitatea și siguranța jocului.

Dispozitive mobile

Jocul Sugar Rush este complet optimizat pentru dispozitivele mobile. Fie că utilizați un smartphone sau o tabletă, jocul rulează fără probleme pe platformele iOS și Android. Acest lucru vă va permite să vă bucurați de joc oriunde și oricând.

Jucând acasă pe tableta mea, totul funcționează perfect.
Slay Cooper
Sugar Rush
Sugar Rush – Am câștigat! Încă nu am apucat să-mi cheltuiesc câștigurile.
SonYa 199x
Sugar Rush
Eu nu joc primul an pentru care au existat victorii și înfrângeri, eu joc pentru emoții și jocul lor mi-a dat, de fiecare dată am plăcere.
Troy
Sugar Rush

FAQ