icon Promoții și bonusuri
Акции и бонусы icon
Aplicație Pentru Windows

JetX

JetX este un joc de accidente popular de la SmartSoft Gaming, care este iubit de jucătorii din întreaga lume. Jocul este cunoscut pentru gameplay-ul său simplu, dar captivant, cu o mulțime de strategii și tactici. În JetX jucătorii fac pariuri încercând să prezică cât de sus va zbura avionul. Jocul se bazează pe mecanica multiplicatorilor, ceea ce îl face interesant și imprevizibil.

Numele joculuiJetX
DezvoltatorSmartSoft Gaming
Anul lansării2019
GenCrash joc
RTP97.00%
versiune demoau
Caracteristici distincteMecanici de crash, multiplicatori de coeficient, gameplay live

Avantaje

  • RTP ridicat – 97.00%.
  • Mecanică unică – Crash game cu multiplicatori și posibilitatea de a controla jocul.
  • Posibilitatea de a câștiga depinde de multiplicator.
  • Gameplay interactiv și dinamic.

Caracteristicile jocului

Jocul JetX este unic în mecanica sa, oferind jucătorului posibilitatea de a aplica o varietate de strategii și tactici de la autor, la dezvoltări personale, posibilitatea de a folosi în mod legal roboți pentru a câștiga. Datorită acestei caracteristici, s-au format un număr mare de comunități de jucători, care joacă nu numai pentru sentimentul de emoție, ci și pentru dorința de a învinge algoritmii jocului.

Provably Fair

Sistemul de transparență a rezultatelor jocului JetX vă oferă posibilitatea de a verifica rezultatele fiecărei runde. Dezvoltatorul SmartSoft Gaming are licențe de la principalele autorități de reglementare, ceea ce confirmă fiabilitatea și siguranța jocului. Acest lucru înseamnă că fiecare jucător se poate asigura că rezultatele generatorului de numere aleatorii din rundele desfășurate sunt oneste. Rezultatele Aviator în 1Win sunt transparente.

Atunci când jucați la JetX pe 1Win, vă puteți simți în siguranță, deoarece cazinoul folosește Provably Fair pentru a proteja interesele jucătorilor.

Versiuni mobile

Platforma 1WIN oferă acces la jocul JetX de pe orice dispozitive și gadgeturi bazate pe Android și IOS. Tot ce ai nevoie pentru un joc confortabil este un smartphone, o tabletă, un laptop macbook sau un PC cu acces la internet.

Testimoniale

JetX are mecanici similare cu Aviator și LuckyJet, dar mie mi-a plăcut mult mai mult.
MoonAirMan
JetX
Jocul meu preferat la 1WIN!!! Odată ce mi-am dezvoltat propria strategie nu mă pot opri din câștigat
Faust Simson
JetX
Îl recomand, jocul este interesant și profitabil.
James Camel
JetX

FAQ