icon Promoții și bonusuri
Акции и бонусы icon
Aplicație Pentru Windows

Poker

Pokerul este un joc de cărți popular care combină elemente de strategie, psihologie și noroc. Jocul atrage o gamă largă de jucători, de la amatori la profesioniști, datorită profunzimii și varietății sale, precum și emoțiilor pe care le oferă.

Caracteristici ale camerei de poker 1Win

Persoane juridice: MFI investments limited, Cipru – societate mamă, 1win N.V., Curaçao – societate subsidiară și deținătoare a licenței 8048/JAZ2018-040b emisă de guvernul din Curaçao. Lobby-ul de poker de la 1WIN este deschis în principal de utilizatori care preferă pariurile sportive și să joace sloturi în cazinouri, deci va fi dificil pentru profesioniști să găsească adversari demni aici. Cu toate acestea, numărul mare de începători și amatori care joacă poker pe platforma 1WIN pentru distracție a creat o atracție atractivă pentru instruire și câștigarea de bani relativ ușor.

Aceasta înseamnă că serviciile sunt furnizate în conformitate cu legile și reglementările din jurisdicție.

În plus, camera are grijă de siguranța jucătorilor săi. Pe site-ul oficial al camerei există informații complete despre măsurile de protecție a datelor. Acestea includ:

  • Protecția rețelei și a centrelor de stocare a datelor. Compania colaborează cu servicii de securitate specializate.
  • Acces restricționat la informațiile personale. Informațiile personale ale jucătorilor pot fi vizualizate și prelucrate numai de către angajații autorizați ai 1Win.
  • Criptare TLS. Informațiile sunt transmise către cameră și stocate pe serverul acesteia în formă criptată, ceea ce protejează jucătorii de scurgerile de date.
Jucătorii camerei de poker 1WIN nu trebuie să își facă griji cu privire la siguranța datelor lor, atât a datelor personale, cât și a celor de plată.
Varietate de pokerDescriere
Texas Hold’emO disciplină clasică comună, fără de care nicio cameră online nu se poate lipsi. Pentru a câștiga, jucătorul trebuie să adune cea mai bună combinație de cinci cărți. În Hold’em sunt împărțite două staruri. Puteți câștiga cu orice număr de cărți personale și comune.
OmahaOmaha este similar cu Hold’em. Principala diferență este numărul de starteri. Pot fi patru, cinci sau șase, în funcție de subspecia de Omaha. Pentru a câștiga, trebuie să folosiți exact două cărți de buzunar și trei cărți comune.
CourchevelO sub-specie de Omaha în care jucătorii văd prima carte de pe tablă înainte de a da cărțile.
StudPoker cu șapte cărți, în care combinațiile sunt colectate pe mâini. Sala oferă clasicul 7 Stud, precum și varietățile Razz și Telesina.
OFCPoker chinezesc deschis. Cea mai comună variantă este Pineapple. Puteți citi regulile sale detaliate aici.
DrawDraw poker, care a existat înainte ca Hold’em și Omaha să fie răspândite.

În lobby puteți selecta un tabel folosind filtre convenabile. Făcând clic pe fila „Discipline”, jucătorul va vedea butoane suplimentare pentru navigarea după soiuri și limite.

Mese la 1Win Poker

Pokerul la 1WIN nu este jucat doar de clienții platformei. Există mai multe camere de poker de nivel terțiar în rețea. Prin urmare, există un joc la limite de până la $0.1/$0.2 în orice moment al zilei. De exemplu, într-o zi lucrătoare, în timpul orelor de zi, vă puteți aștepta la 4-6 mese cash active.

Pentru a începe să căutați adversari pe bani reali, trebuie să intrați în lobby și să faceți clic pe butonul Mese cash. În acest tab există întotdeauna o mulțime de mese deschise cu diferite discipline.

Turnee de poker

Turneele multi-table de la 1WIN sunt organizate doar în Texas Hold’em. Prețul buy-in-ului variază de la 0,11$ la 3,85$. Exemple de fonduri de premii garantate: $30 (BI $0.55), $150 (BI $2.20), $200 (BI $3.85).

Camera de poker organizează în mod regulat un număr mare de competiții. Orice jucător cu un cont verificat este eligibil pentru a participa la un turneu. Puteți selecta un turneu în lobby. Fila „Turnee” conține toate evenimentele curente și viitoare.

  • Regular
  • Sateliți
  • Freeroll-uri
  • Multiflight

Aplicație

Nu este necesară instalarea niciunui software. Interfața și funcțiile programelor descărcabile sunt identice cu cele ale versiunilor pentru browser. Mici avantaje ale aplicației pentru PC: acces constant la toate jocurile și conectare rapidă fără a căuta site-ul oficial pe internet.

Turneul principal 1Win Poker are loc în fiecare ultimă sâmbătă a lunii. Buy-in-ul este de 1,10 $ și există un fond de premii garantat de 2.022 $.

PC

Clientul 1Win Poker pe PC nu există în formă autonomă. După înregistrare, trebuie să deschideți meniul principal al site-ului (partea dreaptă a ecranului) și să găsiți acolo elementul „Aplicație”. Sistemul de operare al computerului va fi detectat automat.

După lansarea programului de instalare din folderul „Descărcări”, instalarea va dura 2 minute. Conexiunea 1Win va apărea pe desktop. Nu trebuie să efectuați nicio setare în timpul instalării.

Cerințe pentru sistemul de operare: Windows Vista, Mac OS X 10.4 și versiuni ulterioare. Software-ul va funcționa fiabil cu 2 Gb de RAM și internet slab.

Android

Nu trebuie să căutați software-ul 1Win în Google Play Market. Este posibil să existe doar aplicații informative fără jocuri pe bani. Pentru a instala programul pe Android, trebuie să deschideți imediat site-ul oficial de poker 1WIN de pe smartphone sau tabletă.

Interfața site-ului mobil este aproape la fel ca pe PC. Descărcarea programului începe în meniul principal. Procesul are loc, de asemenea, în modul semi-automat și nu necesită aproape nicio participare din partea utilizatorului.

IOS

Procedura de instalare a aplicației este similară pentru iPhones și iPads. De asemenea, software-ul nu este disponibil în App Store.

Versiunea browserului

Puteți juca poker direct din browser, versiunea de poker pentru browser este exact aceeași cu versiunea de descărcare. Funcțiile celorlalte secțiuni ale site-ului sunt, de asemenea, identice.

Pokerul a devenit mai mult decât un simplu joc pentru mine – este un hobby și pasiunea mea! Am învățat răbdare, strategie și cum să citesc oamenii. Nu ratez niciun turneu și de fiecare dată simt că devin mai bun. Cel mai mult îmi place Texas Hold’em.
Mark Parker
Poker
Pokerul nu este doar un joc, este o artă. Eu joc online și mă bucur enorm de acest proces. Jocul se joacă doar cu o fracțiune de noroc, în rest ajută abilitățile și „calculul la rece”. Recomand să încerce pokerul oricărei persoane căreia îi plac provocările și jocurile intelectuale.
Emily Jonson
Poker
Joc poker de când am făcut cunoștință cu acest joc la petrecerea unui prieten. De atunci, pokerul a devenit hobby-ul meu obișnuit. Pokerul este minunat!!!
David Soghol
Poker