icon Promoții și bonusuri
Акции и бонусы icon
Aplicație Pentru Windows

Rocket Queen

Rocket Queen este un proiect de jocuri de noroc din genul crash-games, în care runda se termină într-un moment imprevizibil, iar jucătorul decide când să oprească creșterea coeficientului înainte de a arde pariul. Jocul Rocket Queen poate fi numit un analog al unor jocuri precum Lucky Jet, Aviator și JetX. Deoarece mecanica jocului în aceste jocuri de noroc de divertisment este identică, dar jocul este proiectat în diferite teme.

În Rocket Queen are un singur personaj – este o fată atractivă fără nume, a cărei apariție va fermeca fiecare jucător. Fata pare să fi ajuns în joc din cultura anime. Frumusețea Rocket Queen conduce o rachetă incredibil de rapidă, lungimea zborului ei determină scorul în rundă.

Numele joculuiRocket Queen
TipCrash Games
Dezvoltator1WinGames
RTP96%
Rata minimă0,1$
Rata maximă140$
Câștiguri maximede la x10000 la un pariu
Mod demoAm înțeles

Caracteristicile jocului

Rocket Queen de la 1Win este extrem de popular printre jucători din câteva motive cheie. Iată care sunt principalele:

 • O șansă pentru un câștig uriaș, datorită cotelor mari, de până la x1000
 • Dacă există turnee în unitatea de jocuri de noroc și jocul este în descriere, puteți câștiga puncte pentru pariuri, a căror valoare depinde de rezultatul final.
 • Reguli clare – alegeți suma și faceți clic pe – „BET”, apoi credeți-vă norocul.
 • Accesibilitate – jocul este afișat pe un computer și la fel de bine – pe un telefon mobil, puteți juca în orice moment.
 • Libertate – oamenii decid dacă să joace în modul demo sau standard în Rocket Queen.
 • Emoții vii – entuziasmul și sentimentul de unitate de la realizarea obținerii unui câștig din Rocket Queen

Interfața jocului

În ceea ce privește interfața, dacă nu câmpul de joc în sine cu eroina principală, jocul de accident arată la fel ca Lucky Jet, SPEED & CASH. Evident, dezvoltatorii Rocket Queen au vrut în mod deliberat să creeze un joc similar cu un nou personaj.

Rocket Queen la 1WIN

În aprilie 2023, popularul cazinou online 1Win a introdus jocul Rocket Queen. În colecția de jocuri de noroc club nu numai mii de jocuri de noroc de divertisment de la diverși furnizori, dar, de asemenea, jocuri unice, care sunt disponibile numai pe site-ul 1Win. Proiectele exclusive 1Win includ nu numai Rocket Queen , ci și Lucky Jet, Speed’n’Cash și alte jocuri crash.

Dacă sunteți gata să vă alăturați pariurilor în Rocket Queen cu frumusețe atractivă și câștiguri mari, este important să jucați exact pe site-ul furnizorului. Jocul în discuție este o exclusivitate absolută a celebrului cazinou online 1Win și nu este disponibil nicăieri altundeva.

Evitați versiunile contrafăcute, neoriginale ale Rocket Queen. Jocul onest și cotele ridicate în mod regulat la Rocket Queen pot fi garantate doar de 1Win Gaming Club.

Gameplay – Mecanica jocului

Rocket Queen oferă o mecanică de joc unică, inspirată de jocurile populare cu accidente, cum ar fi Aviator și Lucky Jet. Jucătorii plasează un pariu pentru a urmări zborul unei fete pe o rachetă și decid când să se oprească.

Principalele caracteristici ale Rocket Queen:

 1. Setarea pariului: Determinați-vă mărimea pariului și apăsați „Start” pentru a porni rolele.
 2. Creșterea multiplicatorului: Câștigurile dvs. cresc pe măsură ce multiplicatorul crește în timpul zborului. Cu cât multiplicatorul este mai mare, cu atât câștigurile sunt mai mari.
 3. Risc și recompensă: Rocket Queen este un joc cu risc ridicat în care vă puteți fie crește câștigurile semnificativ, fie pierde o sumă semnificativă. Decizia de a vă opri și de a vă colecta câștigurile sau de a continua zborul vă aparține.

Aceste elemente dinamice fac din Rocket Queen un joc captivant și plin de adrenalină, menținând interesul jucătorilor până la final.

Reguli de joc

O recomandare importantă pentru noii veniți la Rocket Queen este să citiți regulile jocului de accident pentru a vă ajuta să înțelegeți pe deplin modul de joc. O înțelegere clară a mecanicii jocului Rocket Queen vă va ajuta să creșteți frecvența pariurilor câștigătoare.

Puteți câștiga la Rocket Queen de la 1Win în doar câteva secunde. Aceasta nu este deloc o exagerare, deoarece imediat după începerea rundei puteți retrage deja bani. Adevărat, în acest caz, coeficientul va fi mic. Prin urmare, majoritatea jucătorilor nu se grăbesc să ia imediat banii, așteptând un multiplicator decent – cel puțin x1.5-2.0. Ce trebuie să faceți pentru a câștiga în Rocket Queen:

 • Decideți valoarea pariului pe care îl veți juca și scrieți-o în căsuța corespunzătoare. Nu faceți pariuri care sunt prea scumpe pentru dvs., pentru a nu risca suma totală din soldul dvs;
 • Imediat ce începe runda, fata de pe rachetă se va îndrepta spre cer. Urmăriți creșterea cotelor, dar amintiți-vă că runda se poate încheia oricând;
 • Retrageți-vă banii înainte ca runda Rocket Queen să se încheie . Câștigurile sunt deja în soldul tău! Chiar dacă ai luat banii cu o cotă modestă de x1.20, tot ești pe plus!
Brusc, fata de pe racheta în stil anime va zbura deasupra terenului de joc, după care runda va fi încheiată. Atâta timp cât vedeți frumusețea pe ecran, pariul este disponibil pentru retragere. Încercați să nu ratați ocazia de a vă lua câștigurile.

Bonusurile jocului Rocket Queen

Jocul are elemente bonus care cresc semnificativ multiplicatorul câștigurilor potențiale. În timpul acțiunii bonus, eroina accelerează brusc, iar multiplicatorul crește mai repede. Cu toate acestea, creșterea maximă a multiplicatorului este limitată aici. De exemplu, dacă multiplicatorul inițial este de 5-6, acesta poate crește la 20-25, dar nu mai mult. Dacă jucătorul retrage fonduri după activarea bonusului, el va primi o plată cu un multiplicator crescut. Codul promoțional pentru prima depunere este activat automat la înregistrare.

În mod regulat, brandul de jocuri de noroc 1Win mulțumește noii veniți și clienții obișnuiți cu oferte bonus, vouchere. Jucați Rocket Queen pe bani doar în 1Win, astfel încât să aveți încredere în originalitatea divertismentului de jocuri de noroc.

Joc demo

Pe site-ul oficial 1Win Rocket Queen casino este disponibilă versiunea demo a jocului, unde puteți juca fără a investi bani reali. Monedele virtuale sunt folosite ca pariuri, ceea ce elimină riscurile. Cu toate acestea, dacă câștigați, este imposibil să retrageți bani din contul demo al jocului. Această versiune este concepută pentru a vă familiariza cu jocul, utilă în special pentru începători. Veți putea învăța regulile Rocket Queen, mecanica jocului și sistemul de plată pentru a decide dacă să jucați mai departe.

Corectitudine dovedită – Transparență și onestitate

Caracteristica cheie a Rocket Queen este sistemul de protecție Probably Fair implementat. Acest sistem oferă jucătorilor încredere deplină în caracterul aleatoriu și transparența jocului. Datorită Probably Fair, fiecare rezultat al jocului este garantat a fi aleatoriu și nu este influențat de acțiunile cazinoului sau ale jucătorilor. Astfel, jucătorii pot fi siguri că joacă în condiții egale cu ceilalți participanți, ceea ce sporește încrederea în joc și creează un mediu de joc confortabil.

Versiunea mobilă a Rocket Queen

Pentru jucătorii Rocket Queen este disponibil de pe PC și dispozitive mobile pe site-ul oficial și în aplicația 1WIN, instalare și înregistrare în care durează literalmente un minut de timp.

Din ce în ce mai mulți jucători aleg să joace de pe dispozitivele lor mobile, iar 1Win oferă această oportunitate. Iată cum să descărcați aplicația cu Rocket Queen pentru a vă bucura de joc oricând, oriunde:

 1. Vizitați site-ul web. Deschideți meniul și găsiți butonul „Descărcare”. Selectați sistemul dvs. de operare – iOS sau Android.
 2. Descărcați fișierul. Asigurați-vă că aveți suficientă memorie și că ați permis descărcările din surse necunoscute.
 3. Așteptați finalizarea descărcării. Pictograma 1Win va apărea pe ecranul dvs. de pornire. Deschideți aplicația și conectați-vă la profilul dvs.
Proprietarii de Android pot găsi aplicația și pe Google Play. Din păcate, aplicația de cazinou nu este disponibilă în prezent pe App Store.

Testimoniale

Sunt un mare fan al jocurilor crash, iar Rocket Queen de la 1Win a devenit preferatul meu. Jocul este disponibil atât pentru Android, cât și pentru iOS, permițându-vă să jucați oricând și oriunde. Jocul dispune de sistemul de protecție Probably Fair, consacrat de mult timp, asigurând rezultate corecte și transparente.
Pol A.
Rocket Queen
Rocket Queen de la 1Win este primul meu joc crash, am încercat multe jocuri diferite în acest gen, dar nu l-aș schimba pe acesta pentru nimic.
Lana D
Rocket Queen
Îmi place jocul, designul și sunetele, precum și câștigurile mari. Joc de peste un an și sunt pe partea pozitivă


Zack H
Rocket Queen

FAQ