icon Promo╚Ťii ╚Öi bonusuri
đÉđ║ĐćđŞđŞ đŞ đ▒đżđŻĐâĐüĐő icon
Aplica╚Ťie Pentru Windows

Mines

Mines este un joc unic prezentat de cazinoul online 1Win. Acesta se bazeaz─â pe clasicul joc sapper. ├Än acest joc, sarcina juc─âtorului este s─â traverseze un c├ómp minat, evit├ónd s─â fie aruncat ├«n aer de mine. Dac─â juc─âtorul reu╚Öe╚Öte s─â traverseze cu succes c├ómpul, pariul s─âu este m─ârit cu un coeficient ├«n func╚Ťie de num─ârul de capcane.

Oportunit─â╚Ťi ╚Öi caracteristici ale jocului Mines

Jocul online ofer─â juc─âtorilor un c├ómp format din multe celule, dintre care unele au mine ascunse ├«n ele. Scopul juc─âtorului ├«n Mines from 1Win este s─â mearg─â prin c├ómpul minat evit├ónd exploziile ╚Öi deschiz├ónd o cale sigur─â. Modul de joc ├«ncepe cu plasarea unui pariu de c─âtre juc─âtor ╚Öi selectarea unei celule pe care o consider─â sigur─â. Dac─â juc─âtorul deschide o celul─â cu o min─â, jocul se ├«ncheie ╚Öi pariul este pierdut. ├Än cazul ├«n care toate celulele selectate sunt sigure, juc─âtorul c├ó╚Ötig─â, primind un premiu ├«n func╚Ťie de m─ârimea pariului f─âcut.

Numele jocului1WIN Mines
TipCrash joc
Dezvoltator1Win
Anul emiterii2023
Caracteristici suplimentareSelectarea num─ârului de capcane
Rata minim─â$0,1
Rata maxim─â$140
RTP97,2
Demonstra╚ŤieAm ├«n╚Ťeles

Avantaje

 • Reguli simple ╚Öi interfa╚Ť─â minimalist─â.
 • Posibilitatea de a ob╚Ťine c├ó╚Ötiguri semnificative.
 • Disponibilitatea a dou─â moduri de joc.
 • Rezultatele sunt determinate de un generator de numere aleatorii.
 • O gam─â larg─â de pariuri posibile.
 • Juc─âtorul poate personaliza num─ârul de bombe pentru fiecare joc.
 • Disponibilitatea modului de joc automat.

Strategii de lucru pentru minele 1WIN

Generatorul de numere aleatorii (RNG) determin─â loca╚Ťia minelor ├«n fiecare rund─â, f─âc├ónd inutile ├«ncerc─ârile de predic╚Ťie. RNG creeaz─â milioane de combina╚Ťii unice, oferind o imprevizibilitate total─â. Pentru a juca cu succes, este recomandat─â o strategie bazat─â pe gestionarea bankroll-ului ╚Öi pe analiza riscurilor. Clien╚Ťii cazinourilor online pot juca dup─â cum urmeaz─â:

 • Juc─âtorii aleg o singur─â bomb─â. Probabilitatea de a lovi aceast─â celul─â special─â este sc─âzut─â. ├Än versiunea ini╚Ťial─â cu un pariu de 100 de monede, utilizatorii pot c├ó╚Ötiga 101,04 monede, ├«n a doua rund─â – 105,43 monede, iar ├«n a treia rund─â – 110,22 monede. ├Än acest moment, este posibil s─â ├«ncheia╚Ťi sesiunea ╚Öi s─â ├«ncepe╚Ťi jocul din nou.
 • Aceast─â tactic─â este dificil de implementat pe deplin ├«ntr-un joc Mines, deoarece mecanica nu v─â permite s─â v─â dubla╚Ťi pariul dup─â fiecare pierdere. Cu toate acestea, ea poate fi adaptat─â. Juc─âtorii aleg 20 de bombe pe rund─â ╚Öi ├«ncep cu un pariu de 2 monede. Dac─â pierd, urm─âtorul pariu este de 4 monede, urmat de 10 monede. Pariul maxim poate fi m─ârit p├ón─â la 100 de monede. ├Än acest timp, juc─âtorul trebuie s─â ghiceasc─â celula sigur─â cel pu╚Ťin o dat─â, ceea ce va reduce costul total. Cheia este s─â continua╚Ťi s─â cre╚Öte╚Ťi pariurile chiar ╚Öi dup─â pierderi.
 • Juc─âtorii plaseaz─â pariuri timp de 1 minut pentru o sum─â de 0,1 $. Dac─â pariul este reu╚Öit, c├ó╚Ötigurile vor fi de aceea╚Öi sum─â. Aceasta nu va aduce profituri mari, dar va ajuta la men╚Ťinerea pe linia de plutire ╚Öi la minimizarea pierderilor.
 • Strategia Grind, sau Slide, se bazeaz─â pe schimbarea m─ârimii pariului ├«n func╚Ťie de rezultatul rundei anterioare. De exemplu, dac─â un juc─âtor c├ó╚Ötig─â, urm─âtorul pariu poate fi de 2 monede ├«n loc de 4. Dac─â runda este pierz─âtoare, pariul revine la valoarea anterioar─â. Aceast─â abordare ajut─â la controlul bankroll-ului ╚Öi nu la epuizarea depozitului.

Provably Fair – Garan╚Ťia Fair Play

Jocul Mines de la 1WIN utilizeaz─â tehnologia fair play proof, permi╚Ť├ónd juc─âtorilor s─â fie siguri c─â cazinoul online nu ├«i ├«n╚Öal─â. Tehnologia se bazeaz─â pe utilizarea algoritmilor criptografici.

Acest lucru înseamnă că fiecare jucător se poate asigura că rezultatele generatorului de numere aleatorii din rundele desfășurate sunt oneste. Rezultatele rundei din jocul Mines sunt transparente.

Atunci c├ónd juca╚Ťi la 1Win, v─â pute╚Ťi sim╚Ťi ├«n siguran╚Ť─â, deoarece cazinoul folose╚Öte Provably Fair pentru a proteja juc─âtorii.

Mod demo

Este disponibil gratuit ╚Öi are acelea╚Öi caracteristici ca ╚Öi jocul cash. Singura diferen╚Ť─â a jocului demo este c─â juc─âtorul nu va pierde sau c├ó╚Ötiga bani. Pentru a ├«ncepe s─â juca╚Ťi ├«n modul demo sau normal, trebuie doar s─â face╚Ťi clic pe un buton ╚Öi s─â merge╚Ťi la pagina de joc.

Versiuni mobile

1Win ofer─â o aplica╚Ťie mobil─â u╚Öor de utilizat, ideal─â pentru utilizatorii ├«nregistra╚Ťi. Sunt disponibile versiuni pentru dispozitive iOS ╚Öi Android. Le pute╚Ťi desc─ârca gratuit de pe site pentru a v─â bucura de jocurile 1Win Mine oriunde. ├Änainte de instalare, urma╚Ťi pa╚Öii de mai jos pentru a v─â configura dispozitivul mobil pentru a instala fi╚Öiere din surse necunoscute:

 • Accesa╚Ťi site-ul oficial 1Win de pe dispozitivul dvs. mobil.
 • ├Än subsolul paginii de pornire, g─âsi╚Ťi ╚Öi face╚Ťi clic pe butonul aplica╚Ťiei mobile corespunz─âtoare sistemului dvs. de operare.
 • A╚Ötepta╚Ťi ca aplica╚Ťia iOS sau Android s─â finalizeze desc─ârcarea.
 • Deschide╚Ťi folderul de desc─ârc─âri, g─âsi╚Ťi fi╚Öierul de instalare ╚Öi face╚Ťi clic pe acesta pentru a instala aplica╚Ťia 1Win.
 • Odat─â instalat─â, desc─ârca╚Ťi jocul 1Win Mine pentru a lansa aplica╚Ťia, a v─â ├«nregistra, a v─â conecta, a face depuneri ╚Öi a plasa pariuri.

Testimoniale

Mines este jocul meu preferat din acest an, ├«mi aminte╚Öte de clasicul sapper pe care ├«l jucam c├ónd ├«nv─â╚Ťam Windows. Intui╚Ťia mea mi-a permis s─â c├ó╚Ötig bani pentru o ma╚Öin─â nou─â, ├«n cur├ónd ├«mi voi cump─âra o cas─â.
Sara S
Mines
├Ämi place strategia. Mines ├«mi ofer─â ╚Öansa de a-mi folosi abilit─â╚Ťile tactice ╚Öi de a c├ó╚Ötiga sume mari. ├Äl recomand tuturor iubitorilor de strategie ╚Öi tactic─â.
Elly Smith
Mines
Întotdeauna este palpitant cu Mines! Fiecare rundă este unică și nu știi niciodată ce se va întâmpla. Este ca o adevărată aventură cu o mare de adrenalină din luarea deciziilor.
Scouth Winner
Mines

FAQ